Plaça Ramon Berenguer el Gran 1, pral. 2a

Jornada sobre Prova Pericial i Peritatge

El proper dia 2 de juliol de 2014, a la Seu de la UOC, av. Tibidabo 39-43 de  Barcelona es realitza la primera jornada sobre Prova Pericial i Peritatge, organitzada pels Estudis de Dret i Ciència Política de la UOC i l’Associació Catalana de Pèrits Judicials i Forenses.

En el següent enllaç trobareu tota la informació.

http://www.uoc.edu/portal/ca/symposia/jornada-peritatge-2014/presentacio/index.html

Primer seminari “píndola” el proper dimecres dia 18 de Juny

Bon dia a tot@s,

Comentar-vos que el proper 18 de Juny, a les 19.00 hores, farem dins del marc de la Comissió de Peritatges el nostre primer Webminar titolat “Introducció al mon dels peritatges“.

Recordeu que aquests tipus de seminaris volen ser unes “píndoles” d´algún tema en concret en el qual tots els participants hi puguin aportar també la seva.

Hem volgut començar amb aquest tema, ja que, tot i que la majoria ja en feu peritatges, hi ha molta gent que s´ha apuntat a la Comissió que encara no sap ben bé com funciona aquest món i/o volen refrescar conceptes.

En ell farem, durant una hora aproximadament, un repàs introductori sobre en qué consistieix un peritatge fent emfàsis en la funció del pèrit com a enllaç entre el món informàtic i els no informàtics ( advocats, jutges, … ).

El Webminar es farà via Webex i rebrereu les instruccions i la forma d´accedir-hi en poc temps.

Aprofito per comentar-vos que el passat dimecres vam fer la primera reunió interna de la Comissió vía Webex i va servir per rodar el sistema i trobar/solucionar incidències tècniques. En general, la resposta va estar positiva i la proposta acceptada majoritàriament.

Rebeu una cordial salutació.

 

Convocatòria de reunió per al proper dimecres 11 de Juny

Bon dia a tot@s,

Tal i com vam comentar fa uns díes, us convoquem per al proper dimecres 11, a les 19:00 hores per la nostra primera reunió virtual de la Comissió de Peritatges. Recordeu que esteu convidats tots aquells que a dia d´avui ja exerciu de pèrits com tots aquells que tingueu interés en aquest tema.

Les dades de connexió son:

Ubicació: WebEx en línea
Número de reunió: 231 128 302
Contrassenya: No es necesaria una contrassenya per aquesta reunió.

L´ordre del dia serà el següent:

1. Benvinguda i presentació de tots els participants.
2. Situació de la Comissió a dia d´avui.
3. Objectius de la Comissió en aquesta nova etapa.
4. Agenda i planificació de les properes actuacions a realitzar.
5. Comentaris, precs i preguntes.

Rebeu una cordial salutació.