Plaça Ramon Berenguer el Gran 1, pral. 2a

Primer seminari “píndola” el proper dimecres dia 18 de Juny

Bon dia a tot@s,

Comentar-vos que el proper 18 de Juny, a les 19.00 hores, farem dins del marc de la Comissió de Peritatges el nostre primer Webminar titolat “Introducció al mon dels peritatges“.

Recordeu que aquests tipus de seminaris volen ser unes “píndoles” d´algún tema en concret en el qual tots els participants hi puguin aportar també la seva.

Hem volgut començar amb aquest tema, ja que, tot i que la majoria ja en feu peritatges, hi ha molta gent que s´ha apuntat a la Comissió que encara no sap ben bé com funciona aquest món i/o volen refrescar conceptes.

En ell farem, durant una hora aproximadament, un repàs introductori sobre en qué consistieix un peritatge fent emfàsis en la funció del pèrit com a enllaç entre el món informàtic i els no informàtics ( advocats, jutges, … ).

El Webminar es farà via Webex i rebrereu les instruccions i la forma d´accedir-hi en poc temps.

Aprofito per comentar-vos que el passat dimecres vam fer la primera reunió interna de la Comissió vía Webex i va servir per rodar el sistema i trobar/solucionar incidències tècniques. En general, la resposta va estar positiva i la proposta acceptada majoritàriament.

Rebeu una cordial salutació.

 

Deja un comentario